Hírek

20:02

Fegyelmi eljárás indult a Kínát sértő posztja után Burján Csaba ellen

Fegyelmi eljárást indított az olimpiai bajnok Burján Csaba ellen a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ), Bánhidi Ákos csapatvezető indítványára.

Elolvasom

A 9gag nevű portál tette közzé a teóriát, amitől a jövőben egészen másképp tekintünk majd kedvenc karácsonyi Disney-hőseinkre. Van egy jelenet a Jégvarázs című rajzfilmben, amikor Olaf, a kis hóember kölcsönvesz egy mércét egy várositól, és megméri magát. Az eredmény meglepő módon 162 centiméter lett, ami borzasztó dolgokat von maga után. Gondoljunk csak bele, ha Olaf ilyen magas, a lányok, Elsa és Anna mégis hány centiméteresek lehetnek? Nem kell sokat gondolkodni, ha az alábbi grafikára tekintünk. Egy kommentelő ugyanis hozzávetőlegesen kiszámolta, hogy ha Olaf 165 centi magas, akkor Elsa nem kevesebb mint 340 centiméteresre nőtt.

Elolvasom

Ha úgy érzed, hogy a főzés az életed, és harcaraszállnál a 10 millió forintért, akkor a TV2 gasztro tehetségkutatója csak rád vár!

Elolvasom

Ha úgy érzed, hogy a főzés az életed és harcba szállnál a 10 millió forintért, akkor a TV2 gasztro-tehetségkutatója csak Rád vár! Jelentkezz most!

Elolvasom

A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz érkezett bejelentés, miszerint egy XIII. kerületi lakásban egy 82 éves férfit többször megszúrtak kedden 12 óra 30 perc körül.

Elolvasom

A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz érkezett bejelentés, miszerint egy XIII. kerületi lakásban egy 82 éves férfit többször megszúrtak kedden 12 óra 30 perc körül.

Elolvasom

Al megöregedett, mindene fáj, így miatta kikap baseball csapata a meccsen. Mivel a férfi gyér állapotban van, kiteszik a csapatból, hogy átvehesse helyét egy ifjú titán.

Elolvasom

A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz érkezett bejelentés, miszerint egy XIII. kerületi lakásban egy 82 éves férfit többször megszúrtak kedden 12 óra 30 perc körül.

Elolvasom

Háromszáz ajándékcsomagot készítettek az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai, amiket rászoruló családoknak visznek ki. Munkájukat ismert emberek, Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász és Vastag Csaba énekes is segítette. ...

Elolvasom

Elindult a roham a szaloncukorért, már most rengetegen vesznek édességet karácsonyra. Sokan vásárolnak az ömlesztettből, de egyre több fogy a dobozosból is. Annak ellenére, hogy az drágább. A vásárlók azt mondják, inkább kevesebbet kérnek, de az legyen...

Elolvasom

Felhasználási és adatkezelési szabályzat

1. Az Üzemeltető

A www.mailbox.hu oldal üzemeltetője az MBX Infokommunikációs Kft., cégjegyzékszám: 13-09-144817, adószám: 23167102-2-13, a továbbiakban: Üzemeltető. A személyes adatok tekintetében az Üzemeltető minősül adatkezelőnek.

2. A szabályzat hatálya

Jelen Felhasználási és adatkezelési szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a www.mailbox.hu címen elérhető oldalra terjed ki. Ellenkező kikötés hiányában a szabályzat hatálya nem terjed ki azon adatkezelésekre, melyek az oldalon hirdető harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, egyéb kampányaihoz kapcsolódnak, továbbá olyan honlapok adatkezeléseire, melyekre a www.mailbox.hu oldalon található hivatkozás vezet.

3. Az oldal szolgáltatása

A www.mailbox.hu oldal egy ingyenes levelezőrendszer. Az oldal szolgáltatását igénybe vevő személy (továbbiakban: felhasználó) díjfizetésre nem köteles, a jelen Szabályzatban foglaltakat azonban köteles betartani. A Szabályzat elfogadása a szolgáltatás igénybe vételének feltétele.

4. Regisztráció, adatlap, felhasználói profil

Az oldal szolgáltatásának igénybe vétele regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a felhasználónak kötelező megadnia felhasználói nevét, amely egyúttal az e-mail címe előtagja is lesz. A felhasználó e-mail címe a következőképpen épül fel: felhasználói név@mailbox.hu.

A regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia nevét és jelszavát. Az adatok a felhasználó azonosítására, továbbá a kapcsolattartásra szolgálnak.

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy alternatív e-mail címet, valamint a jelszó lekéréséhez ellenőrző kérdést adjon meg.

A fentieken túl egyes szolgáltatásokhoz további adatkezelések kapcsolódhatnak. Ezen, önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelésekre a jelen Szabályzat rendelkezései megfelelően irányadóak. A további adatkezelések elsősorban a szolgáltatás nyújtásához, az Üzemeltető által szervezett nyereményjátékokhoz, egyéb, reklámozási célú kampányokhoz kapcsolódnak. Ezen adatkezelések esetében az adatszolgáltatás önkéntes.

5. Személyes adatok kezelése

Az Üzemeltető a felhasználók személyes adatait csak az előzőekben meghatározottak szerint kezeli. A felhasználó jogosult a regisztrációja törlésére, melyet az Üzemeltető rendszere három munkanapon belül végrehajt.

A regisztráció, valamint az oldal megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen, naplófájlban rögzített adatok csak statisztikai célra kerülnek felhasználásra, azokat az Üzemeltető hat napon belül törli, és csak törvény kifejezett rendelkezése alapján továbbítja harmadik fél részére.

A kezelt adatokat az Üzemeltető csak törvény rendelkezése, vagy az érintett hozzájárulása alapján továbbítja harmadik személy részére

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail címre az Üzemeltető reklámot is tartalmazó hírlevelet, illetve kifejezetten reklámot tartalmazó e-mailt küldjön.

A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait az Üzemeltető felhasználja reklámok küldésére. A felhasználó hozzájárulása alapján az Üzemeltető jogosult a megadott adatok alapján a felhasználónak küldött reklámokat kiválasztani (targetálás), és azokat felhasználó által megadott postacímre, telefonszámra, e-mail címre elküldeni.

A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait az Üzemeltető felhasználja az oldal használata során megjelenő hirdetési csíkok személyre szabására (targetált banner).

Egyéb célokra az adatokat az Üzemeltető csak a felhasználó hozzájárulásával használja fel, erre elsősorban külön szolgáltatások igénybe vétele esetén kerülhet sor.

Az Üzemeltető, mint adatkezelő fenntartja magának a jogot arra, hogy egyes technikai műveletek céljára adatfeldolgozót vegyen igénybe.

6. A Szabályzat módosítása

A Szabályzatnak nincs időbeli hatálya, azt az Üzemeltető bármikor módosíthatja. A módosításról az Üzemeltető a felhasználókat tájékoztatja, a tájékoztatás a módosítás hatályba lépését megelőzően, oly időben történik, hogy a felhasználó dönthessen a módosítás elfogadásáról, vagy a regisztrációja törléséről.

7. A felhasználók felelőssége, regisztráció törlése

A felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan károkért, amelyek arra vezethető vissza, hogy a felhasználó az oldal használata során nem a kellő körültekintéssel járt el. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha a felhasználó adatai a felhasználó hibájából jutottak harmadik személy tudomására.

A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más felhasználók érdekeit sérti. Jogellenes, ha a felhasználó mások személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül teszi közzé, vagy cselekményével, kommunikációjával más becsületét, jó hírnevét, szellemi alkotásokhoz fűződő jogait sérti. Minden felhasználó köteles tartózkodni a rasszista, valamely vallást, vagy kisebbséget sértő megnyilvánulásoktól, továbbá minden obszcén, trágár, illetve egyéb olyan megnyilvánulástól, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen.

Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. A felhasználó köteles:

  • tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely az oldal rendeltetésszerű használatában másokat akadályozhat, vagy zavarhat;
  • tartózkodni kéretlen reklámlevelek (spam) küldésétől;
  • tartózkodni olyan jellegű levelek küldésétől, amelyek akár méretük, akár tartalmuk, akár csatolmányuk okán alkalmas arra, hogy az Üzemeltetőnek kárt okozzon, vagy tevékenységét bármely módon hátráltassa.

Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az Üzemeltető érdekeit sérti. Ezen belül a felhasználó köteles tartózkodni az oldal működésének megzavarásától, akadályozásától, illetve olyan tevékenységektől, amely az Üzemeltető üzleti titkainak, általa titokban tartott információknak a megszerzésére, felhasználására irányul. A felhasználó nem folytathat olyan tevékenységet, amely az oldal informatikai biztonságát veszélyezteti, vagy valamely termék, szolgáltatás reklámozására irányul.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a Szabályzatot sértő felhasználót az oldalról kizárja, regisztrációját törölje.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy törölje a felhasználó regisztrációját és postafiókját, amennyiben a felhasználó a postafiókját 90 napig nem használja. A törölt címet az Üzemeltető ismételten regisztrálhatóvá teheti.

8. Az Üzemeltető felelőssége, szavatosság kizárása

Az Üzemeltető vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az Üzemeltető minden szükséges intézkedést megtesz a felhasználók adatainak biztonsága érdekében.

Az Üzemeltető a felhasználó regisztrációjának felfüggesztéséről vagy törléséről, függetlenül annak okától, minden esetben tájékoztatja a felhasználót, és törekszik a felhasználókkal való együttműködésre, a viták békés úton történő rendezésére.

A szolgáltatás ingyenességéből adódóan az Üzemeltető nem szavatolja a szolgáltatás szünetmentességét, nem tehető felelőssé továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. Az Üzemeltető az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető. Az Üzemeltető a felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal.

9. Jogérvényesítés

A felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül az Üzemeltetőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyéb esetekben a felhasználó a mindenkor hatályos jogszabályokban foglaltak szerint érvényesítheti jogait, ennek módjáról kérésre az Üzemeltető felvilágosítást ad. .

10. Adatvédelmi nyilvántartás

Az Üzemeltető az adatkezelést az adatvédelmi nyilvántartásba bejelentette. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78405/2014.

Írj nekünk!

Minden vélemény, javaslat, hibajelzés számít. Szívesen vesszük, ha ezeket megosztod velünk. Kérjük, mindenképpen olyan email címet adj meg ezen az űrlapon, ahol az érkező válaszunkat el tudod majd olvasni. Köszönjük.

Üzenetküldés
Üzenet
Kérjük olvassa el és fogadja el az Adatkezelési szabályzatunkat!

Gyakran Ismételt Kérdések

A nyitó oldal tetején mindig aktuális napi információkat jelenítünk meg. Az aktuális névnap mellett a holnapi névnap is látható, e melett a fontosabb valutaárfolyamok és időjárási infók is olvashatók.

A jobb felső sarokban látható, úgynevezett "hamburger menü"ből elérhetők a Gyakran Ismételt Kérdések, az Adatvédelmi irányelvek, a Kapcsolat oldal és az aloldalakról itt vissza lehet navigálni a Bejelentkezés oldalára. Ezek a linkek a láblécben is megtalálhatók.

A levelező felületére belépés után jutsz el. Ehhez a login mezőbe írd be felhasználói neved (ez az e-mail címben a @ előtti rész). Nem kell megadni a teljes email címet. Ez után a jelszó mezőben add meg az e-mail címhez a regisztráció alkalmával beállított titkos jelszavadat.

Jelszó cseréhez be kell lépni és a beállításoknál lehet kezdeményezni a jelszó megváltoztatását.

A levelező rendszer teljes kihasználásához Windows rendszerekben javasolt a Firefox vagy a Chrome böngészők használata, Apple eszközökön a Safari böngésző, Linux operációs rendszerben szintén a Firefox. A mobil eszközökön alapértelmezésben működő böngészők használata szintén támogatott.

Amennyiben a leveleidet mobil eszközön működő levelezőprogrammal is szeretnéd olvasni, a fiók beállításoknál a következőket kell megadni:

  • Felhasználói név: a teljes e-mail cím
  • Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
  • IMAP szerver (bejövő levelek) címe: imap.mailbox.hu
  • Portszám: 143
  • Kapcsolat: STARTTLS
  • SMTP szerver: smtp.mailbox.hu

Miért kell SMS-t küldeni?

Nulla id aliquet justo, vitae dictum turpis. Sed sollicitudin sapien non erat lobortis tempus. Nunc pulvinar nulla semper libero tincidun. Vitae tempus nisl lobortis. Mauris vulputate, nisi sit amet convallis auctor, odio sem sollicitudin dolor, vel posuere dui odio fringilla neque. Nulla facilisi. Nam eget placerat neque.

Nulla id aliquet justo, vitae dictum turpis. Sed sollicitudin sapien non erat lobortis tempus. Nunc pulvinar nulla semper libero tincidun. Vitae tempus nisl lobortis. Mauris vulputate, nisi sit amet convallis auctor, odio sem sollicitudin dolor, vel posuere dui odio fringilla neque. Nulla facilisi. Nam eget placerat neque.

Médiatámogatás, sajtó információ

Szívesen támogatunk olyan rendezvényeket, kiadványokat, weboldalakat és egyéb projekteket, ahol a márkanevünket médiatámogatóként feltüntetik. A támogatás mértékét minden esetben egyedi elbírálás alá vetjük. A médiatámogatásért cserébe a Mailbox.hu logójának megjelenítését kérjük az adott projekt weboldalán, nyomtatott kiadványában, illetve a helyszínre kihelyezett molinóval. Webshopok támogatása hosszabb távú együttműködéssel, esetlegesen termékbarterrel is megoldható.

Jelentkezz! Add tovább!

Érdeklődés esetén a kapcsolati oldalon keresztül várjuk az információkat. Fontos, hogy jelöld meg a projekt által érintett közönség nagyságát, a helyszínt, a kiadvány típusát, példányszámát, és bármi egyéb hasznos információt.

Ha a kérdés téged nem érint, arra kérünk, mutasd meg a éehetőséget a rendezvényt/kiadványt szervező ismerősödnek! Köszönjük.

Médiatámogatásban és a sajtóban felhasználható logók

Korábban már támogatott projektek