Bulvár hírek

20:00

Cindy Crawford lánya imádja, amikor csiklandozza a szellő

Egészen pontosan azt írja, imádja, amikor belekap a hajába a szél, de mindehhez olyan kéjes fotót töltött fel, hogy nem csoda, hogy nem győznek szerelmet vallani neki a rajongói. Kaia Gerber fotója egy nap alatt több mint 315 ezer lájkot gyűjtött be, ami elég tekintélyes szám. A modellként dolgozó lány egyébként nem meglepő módon nagyon szereti mutogatni magát, bár ez munkaköri kötelessége is. Legutóbb a párizsi divathéten villantott egy kiadósat. A 18 éves szupermodellre ugyanis egy átlátszó felsőt adtak, méghozzá melltartó nélkül.

Elolvasom

Szem nem marad szárazon Dwayne Johnson szerdán elhunyt édesapját búcsúztató posztja után.

Elolvasom

Bundy-ék és Darcy-ék felfedezik, hogy az egyik TV show nagyon hasonlít az ő életükre, amit nem a legkedvezőbben ábrázolnak. Így elhatározzák, hogy utána járnak a dolognak és nagyon úgy tűnik, hogy Kelly és nagyszája van a dolog hátterében.

Elolvasom

Autó gázolt halálra egy gyalogost pénteken Salgótarjánban – közölte az MTI-vel Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Elolvasom

A nap végén a legjobb pillanat, mikor a barátaiddal meg tudod beszélni a dolgokat!

Elolvasom

 Linda gyorsan lelépett és nem igazán érdekelte, mit akar Juli..

Elolvasom

Verekedett egy biztonsági őr és egy taxisofőr a budapesti repülőtéren. Erről videó is készült, a taxi fedélzeti kamerája rögzítette a történteket. A rövid felvételen csak azt látni, ahogy a biztonsági őr megüti a sofőrt, de az nem derül ki, hogy miért,...

Elolvasom

 Elképesztő tréfát űzött Szabi! Andrea sajnos nem hitt a fülének...

Elolvasom

Halálra gázoltak egy 71 éves nőt pénteken kora este Balkányban – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Elolvasom

Halálra gázoltak egy 71 éves nőt pénteken kora este Balkányban - tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Elolvasom