Legfrissebb hírek

A leváltott fideszes városvezetés tavaly egymilliárd forintot tudott törleszteni az adósságából. Az új testület két költségvetéssel készül. (Belföld)

Elolvasom

Ha a miniszterelnök nem tanúsít jogkövető magatartást, a kormány milyen alapon várja el az egyszerű állampolgároktól, hogy betartsák a törvényeket? – kérdeztük Rétvári Bencét, aki a gyöngyöspatai kártérítés témájában hirdetett sajtótájékoztatót. (Belföld)

Elolvasom

Ma lejárt a határidő, a jogerős bírósági döntés ellenére sem kapták meg a kártérítést a gyöngyöspatai romák, a város és az állam sem fizetett önként. (Belföld)

Elolvasom

A Soros-szervezetek által indított perről és az ítéletről telefonon lehet véleményt mondani.

Elolvasom

Burján Csaba fegyelmi ügye még nem zárult le, ezért nem is járhat a válogatott edzéseire.

Elolvasom

Lezajlott a bértárgyalás újabb fordulója pénteken a BKV Zrt.-nél; a felek olyan béremelési rendszert szeretnének kidolgozni, amely elismeri a cégnél töltött éveket - közölte a társaság az MTI-vel.

Elolvasom

A római konferencia előadói között ott van Matteo Salvini is.

Elolvasom

Szavazást indított a HírTV Magyarország élőben című műsorában ma (pénteken) 19:30-kor a gyöngyöspatai cigányok kártérítési ügyének kapcsán. Mint arról portálunk korábban beszámolt, kormány természetben fizetné ki a gyöngyöspatai ügyben megítélt kártérítést a felpereseknek, és ebből semmilyen szervezet lobbizása ellenére sem enged. Előkészített hadjárattal állunk szemben, amelyet a Soros-hálózat finanszírozott, és az biztosította a médiahátterét – […]

Elolvasom