Hírek

Autó / Motor

18:32

Skizofrén meseautó

Kívülről imádnivaló, apró veterán, belülről 400+ lóerős sportkocsi. A legszebb: személyiségének mindkét oldalát ugyanattól a konszerntől kapja.

Elolvasom

A hatszoros világbajnok végre kipróbálhatta azt az autót, amit a 2015-ös Forma-1-es autó motorja hajt. A Mercedes-AMG Project One-ból 275 darab készül, több mint 800 milliós áron.

Elolvasom

A Mercedes kivárja Lewis Hamilton jövőre vonatkozó döntését, azaz amíg ez nem születik meg, nem tárgyal másokkal.

Elolvasom

Idén megbénított a hó és ezt soha többé nem akarod átélni? Ez az 1200 dolláros Audi hókotró csakis rád vár!

Elolvasom

Gábor zseniális fotókat készített, hogy jobban felhívja a vásárlók figyelmét eladó autójára. A mi figyelmünket felkeltette, az biztos.

Elolvasom

Gábor zseniális fotókat készített, hogy jobban felhívja az vásárlók figyelmét eladó autójára. A mi figyelmünket felkeltette, az biztos.

Elolvasom

Noha a Ferrari megszavazta a 2021-es átfogó szabályreformot, a csapat még nem teljesen elégedett a csomaggal.

Elolvasom

Még nem lehet kapni a Tesla Cybertruckot, de már futnak előszériás darabok az utakon, Elon Musk is egy ilyennel ment el vacsorázni.

Elolvasom

Nemcsak a látvány, a manőver is egészen hihetetlen. Úgy tűnik, ezeket a neppereket nem érdekli semmi, csak az, hogy minél hamarabb eljussanak a célhoz.

Elolvasom

Nem csak a látvány, a manőver is egészen hihetetlen. Úgy tűnik ezeket a neppereket nem érdekli semmi, csak az, hogy minél hamarabb eljussanak a célhoz.

Elolvasom