Hírek

Bulvár

19:08

Vigyázzon! Tunéziából hívnak a telefonos csalók, akár Ön is csalás áldozatává válhat

Magyarország — Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek, hogy ismeretlen külföldi számokról érkeznek mobiljukra hívások. Ha bárki ilyen hívást kap, mindig legyen körültekintő, ugyanis könnyen lehet, hogy a szám visszahívásakor csalás áldozatává válik.

Elolvasom

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. július elején jelentették be, hogy előzetes megállapodást kötöttek a telekommunikációs cég üzleti infokommunikációs leányvállalatának, a T-Systems Magyarország adásvételére vonatkozó kölcsönös szándékról.

Elolvasom

Két hónappal azután, hogy összeházasodtak, Saima Herz úgy ment haza az óvódából munka után, hogy úgy érezte, elkapott valami fránya betegséget. A harmincéves nőnek azt javasolták, hogy szedjen lázcsillapítót, maradjon a hétvégére otthon, pihenjen. Herz a hétvégét ennek megfelelően a kanapén töltötte betakarózva, teát és levest szürcsölgetett, amit újdonsült férje, Mike Herz főzött neki. Miután a hétvégét pihenéssel töltötte, Saima úgy döntött, hogy hétfőn megint munkába áll. Mike még aludt, amikor munkába ment, de küldött neki egy üzenetet, hogy szereti őt. Még aznap reggel a nő egyik kollégája hívta a férfit, hogy Saima nincs valami jól, furcsán viselkedik, zavarodott.

Elolvasom

Szombaton tartóztatták le azt a 17 éves győri középiskolás fiút, aki a gyanú szerint múlt hét csütörtökön késelte meg osztályfőnökét. A megyei rendőr-főkapitányság emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Elolvasom

Budapest — Karácsonyi bevásárlásra költi az 50 ezer forintnyi Spar-utalványt Alapi László (66), aki a Blikk játékában lelt rá a nyereményre.

Elolvasom

Los Angeles — Teljesen megszakította a kapcsolatot családjával Lisa Marie Presley (51).

Elolvasom

Al és Kelly betegnek tetteti magát, hogy ne kelljen látogatóba menniük Peg édesanyjához, így kettesben maradnak egy egész héten át otthonukban. Mivel tudják, csak egymás idegeire mennének, úgy döntenek, elkerülik egymást, de aztán Kelly tényleg lebetegszik.

Elolvasom

Gyermekkorunk kedvenc játékából tévés produkció született. A Catch! – Úgyis utolérlek! egyik műsorvezetője Petur András, akit a Sport Tv-ből ismerhetnek a nézők. A műsor vasárnap esténként látható 18.50-től a Tv2-n.

Elolvasom

Egy San Diegóba tartó teherautó belsejében találtak rá egy 11 főből álló kínai migráns csoportra: a bevándorlók a kamionban lévő bútorokban, mosógépekben és ládákban bújtak meg.

Elolvasom

A sorozat minden része két, valóban megtörtént orvosi esetet dolgoz fel színészek...

Elolvasom