Bulvár hírek

19:11

Eldőlt: kiadja az itthon elfogott norvég gyilkost Magyarország

Budapest - Elrendelte a Fővárosi Törvényszék pénteken annak a norvég állampolgárságú férfinak az átadását, akit emberölés miatt kerestek a norvég hatóságok - tudatta a törvényszék sajtóosztálya pénteken.

Elolvasom

A felelőtlen nő azért hagyta kint a gyerekét a farkasordító hidegben, hátha így hamarabb elalszik.

Elolvasom

Ugyan Zámbó Jimmy sírjához minden évben szerveznek hivatalos megemlékezést, a Király legidősebb fia, Krisztián a mai napig egyedül látogatja meg édesapja nyughelyét. Úgy érzi, másképp alakult volna a sorsa, ha lázadó kamasz korában édesapja tovább mellette tud állni.

Elolvasom

Amerikai útja során interjút adott Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyekért felelős államtitkára egy katolikus rádióadónak. A műsor részeként a hallgatók is betelefonálhatnak és válthatnak pár szót a vendégekkel. Nem volt ez másként most sem. Egy Norma nevű hölgy Miamiból nem csak örömmel hallotta, milyen – fiatalokat és családokat érintő – intézkedések vannak Magyarországon, de azt is mondta, mindez olyan jól hangzik, hogy talán a gyermekeinek oda kellene költözniük. A teljes interjút 

Elolvasom

Budapest — Kutyákkal és drónokkal is keresik azt a 38 éves budapesti férfit, akinek január 13-án veszett nyoma egy II. kerületi erdőben.

Elolvasom

Magyarország — Sérti a jóhiszeműség és tisztesség követelményét, ha az ingatlanos kizárólagos megbízása tiltja, hogy az eladó maga is értékesíthesse a lakását – közölte a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség vezetője.

Elolvasom

Figyelmes, és annál viccesebb ajándékkal kedveskedett születésnapos feleségének Krausz Gábor.

Elolvasom

Budapest — Első országos turnéjára indul Boros Misi (17) zongorista, a Virtuózok című tehetségkutató első győztese. A fiatal zenész az ország 17 városában ad szólókoncertet a Tehetségkutató program és Filharmónia szervezésében.

Elolvasom

Budapest — Újabb sikert aratott a kvangdzsui világbajnokságon, a 200 m pillangó döntőjében úszott világcsúcsával Milák Kristóf (19), akit többek között ennek a kiváló eredménynek köszönhetően a hazai sportújságírók az Év férfi sportolójának választottak 2019-ben.

Elolvasom