Hírek

Legfrissebb

20:03

Karácsonyi üdvözlőlapokkal üzentek hajléktalan emberek az alkotmánybíróknak

Akinek rossz volt, annak még rosszabb lett a hajléktalanság kriminalizálásával. (Belföld)

Elolvasom

A város alá nyúló tárnák nyitását és a nagy aktivitású nukleáris hulladékok végleges tárolójának építését is elutasítja a pécsi közgyűlés. (Belföld)

Elolvasom

Fogolycsere, a harcoló felek szétválasztása újabb három szakaszon, a "Steinmeier-formula" törvénybe iktatása, és egy újabb csúcs, nagy valószínűséggel áprilisban, addig is további konzultációk miniszteri és szakértői szinten. A tárgyalások alapjául változatlanul a minszki megállapodások szolgálnak - így foglalható össze a hétfői párizsi normandiai négyes csúcstalálkozó eredménye.  (Külföld)

Elolvasom

Tiltakozó nyilatkozatokat fogadott el kedden a pécsi közgyűlés a Boda térségébe tervezett nukleárishulladék-lerakó és a mecseki uránbánya tervezett újranyitása ügyében.

Elolvasom

Bánhidi Ákos csapatvezető indítványára a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) fegyelmi eljárást indított az olimpiai bajnok Burján Csaba ellen.

Elolvasom

Leállt az élet a francia fővárosban, miután a metró, illetve a nagysebességű vasút járatainak csak egy része közlekedett. A nyugdíjreform kapcsán nincs közeledés a kormány és a szakszervezetek között. (Külföld)

Elolvasom

Visszaélés, vesztegetés és hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Elolvasom

Internetes felületeken és a közösségi oldalakon újabb hoax terjed, amelynek forrása az Ötpercpihenő.com elnevezésű álhír oldal.

Elolvasom

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) honlapján közölte, hogy nem marad következmények nélkül Burján Csaba múlt héten tett, Kínát sértő Instagram-posztja.

Elolvasom

Szárazföldön próbáltak átjutni Görögországba egy olyan vidéken, ahol ilyentájt éjjelente kemény fagyok vannak.

Elolvasom